We are the cultural
creative agency

Purpose
Sublime Jamming is niet het zoveelste reclamehuis, maar een purpose-gedreven communicatie- en designbureau dat merken helpt de smaakmakers van nu te bereiken.
Als onderdeel van Sublime World bereiken we met ons multimediale platform wekelijks via FM, digitaal, app, sociale media en events meer dan 400.000 unieke en bewuste consumenten die de wereld iedere dag een beetje mooier willen maken. Samen zijn we op weg naar een Sublime World, voor onszelf én voor anderen.

Wij geloven in een nieuwe en moderne lifestyle, waarin genieten en geluk voorop staat, maar waar dit ook heel logisch en prettig hand-in-hand gaat met het maken van meer bewuste keuzes. Feeling good, doing good, daar streven we naar!
Cultural creative
We staan niet alleen in onze ambities. We zijn onderdeel van een snelgroeiende groep mensen, zogeheten cultural creatives, die zich sterk betrokken voelen bij de ecologische en economische uitdagingen van deze tijd. Ze gaan liever voor kwaliteit dan kwantiteit en stemmen met hun portemonnee over de wereld waarin ze willen leven. Anno 2019 zijn er wereldwijd naar schatting meer dan 300 miljoen CC’s and counting. Ze vormen de snelst groeiende markt wereldwijd.
Verdiep je in cultural creatives en je verdiept je in de toekomst van je bedrijf. Ze zijn de niche van vandaag, maar vormen de massa van morgen.
Feeling good, doing good!
Speciaal voor deze belangrijke en snelgroeiende groep smaakmakers hebben we communicatie- en designbureau Sublime Jamming opgericht. Wij helpen bedrijven op weg naar  feeling good, doing good; een merk krijgt meerwaarde wanneer gebruikers een fijn gevoel overhouden aan jouw product omdat het de x-factor heeft én maatschappelijke of ecologische waarde toevoegt.
Matchmaker
Sublime Jamming dient als match maker tussen cultural creatives en bedrijven, organisaties en merken. Met een team van copywriters, designers, communicatiestrategen en filmmakers zetten we je purpose en kernwaarden op scherp en stellen we een krachtige communicatiestrategie samen waarmee we positieve impact genereren. De uitkomst is niet die van een traditionele reclamecampagne, maar een bijzondere customer journey waarin purpose, product en brand awareness samenvallen.
Services
  • Branding
  • Creative Consultancy
  • User Experience
  • Conceptontwikkeling
  • Strategische Merksessies
  • Social Media strategie
  • Copy Writing
  • Mobile Design
  • User Interface

We work with brands we believe in.

Our Team
Sebastiaan van Rijnsoever

Sebastiaan van Rijnsoever

Managing Director
Eliane Kruin

Eliane Kruin

Projectmanager
Peter Jelsma

Peter Jelsma

Concept & Creatie
Marjel van Muiswinkel

Marjel van Muiswinkel

Designer