Making big impact
for our little ones

Case - Ukkepuk

Ukkepuk

Merkactivatie, Content Creatie en Webdesign

Dutch Design staat over de hele wereld bekend als kwalitatief hoogstaand design met een uniek samenspel van minimalisme, innovatie en gevoel voor humor.

Zo heeft ons kleine landje al decennialang grote impact op het esthetische landschap.
Ukkepuk wil deze grote impact nu ook vertalen naar design voor onze allerkleinsten. Bijzondere meubelstukken van hoogwaardige kwaliteit met een unieke signatuur.

  • Werzaamheden Art Directie, Social content creatie, Merkontwikkeling en Positioneringsstrategie, UX design, UI design
Jamming is door Ukkepuk ingeschakeld om de positionering te herzien en deze inzichten door te vertalen naar een vernieuwende merkbeleving.
Van een merk dat zich richtte op de ontwerper achter de producten en technische vakkundigheid naar een merk dat zich richt op de gebruikers van de producten: Onze moeders en kinderen.
Wij hebben een unieke propositie vormgegeven waarbij de nadruk wordt gelegd op een beleving die aansluit bij de doelgroep en tegelijkertijd een unieke positionering inneemt binnen de branche.
Om deze nieuwe merkbeleving door te voeren hebben we de website compleet vernieuwd, de huisstijl doorontwikkeld, passende content op maat gemaakt en een social strategie opgezet.
Het resultaat is een prachtig merk dat leeft. Wil je dat we met ons team van merkstrategen, designers, copywriters en filmmakers een keer vrijblijvend meedenken over jouw communicatie- en designuitdagingen?
Mail ons en let’s start jamming!

info@jamming.nl